Her litt formaninger ang tilberedning av rå kylling
(Hvis du ikke vil risikere at hele gjengen ligger og vrir seg i salmonella! )
Bruk egen fjøl når du skjærer opp filetene. Før fjøla er behørig vasket – ikke bruk den til noe annet. Eventuelt snu den.
Hvis du MÅ bruke den samme kniven til andre ingredienser : vask den godt!
Vask hendene godt før du tar i andre ingredienser.
Og forsikre deg om at kyllingen ikke er rå inni. Heller for stekt enn for lite stekt!
Vær RELIGIØS med disse forhåndsreglene! Men bli nå for all del ikke hysterisk. Her en siste hilsen fra kyllingen himself.
onsdag, juni 04, 2008
Kyllingmoral
Av elis lesebabbel at 7:11 p.m.
Emneord Mat kylling
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
1 kommentar:
Ja, det var en grei påminnelse.
Legg inn en kommentar