fredag, juni 19, 2009

Sjiraff og sjiraff fru Blom!

Takket være bloggeren Virrvarr ble jeg gjort oppmerksom på denne morsomme websida.

"My friend, Jørgen, doesn't believe I can collect one million hand drawn giraffes by 2011. I'm gonna prove him wrong. So far I've got 2823 giraffes, so I need 997 177 more! And I have 560 days left to get them.Let's show Jørgen how amazing the internet is!"
Computerbilder er forbudt og ”redaktøren” sjekker hvert eneste bilde før han legger det ut! Foreløpig er ikke målet helt nådd men han har da altså et par år på seg! Jeg synes faktisk at mange har vist stor oppfinnsomhet selv om den kunstneriske utformingen kan variere. For første gang på svært mange år ble jeg selv inspirert til å lage en tegning, og fant fram et blankt ark og noen fargestifter vi hadde liggende.

Ja, det ER kanskje litt barnslig, men fryktelig morsomt.

Så en billedbeskrivelse av mitt eget beskjedene bidrag: Jeg bestemte meg for å være litt ”impresjonistisk” og unngikk derfor å se på fotografier av sjiraffer. I ettertid KAN jeg nok innrømme at det kanskje ikke hadde vært så dumt men jeg har i hvert fall fått fram den laaaaange halsen. Sjiraffen er i hovedsak gul og bakgrunnen er den Afrikanske savannen. Det er fint vær og det er vel slik man forventer at det er på disse kanter.

Jeg vil til slutt oppfordre alle til å følge mitt eksempel. Denne ideen er så god at den fortjener suksess. Så da vrir vi litt på Maos 100 blomster og sier La 1 million giraffer vrinske på nettet! Jeg har i hvert fall gitt mitt bidrag!

Ingen kommentarer: