torsdag, januar 08, 2009

Slik så det ut på pulten min i dag

Da var det hyggeligere å se ut gjennom vinduet.Så gikk jeg ut på terrassen og tok enda et bilde av det gamle Observatoriet, nå Ibsensenteret - for ca ett hundreogørtende gang.Et par timer seinere så det slik ut.Her samme motiv tatt på samme tid men med en annen kamerainnstilling!


Billedbeskrivelse: på pulten ser vi flatskjermen min, ikke aller nyeste modell, men pokker heller, jeg klager ikke, to kalendere, blant annet en stilig kalender med bilder av ville dyr, i januar orangutanger(?), en taperull, brillene mine (altså et par andre enn skjermbrillene som jeg hadde på), brilleetui, og en bråte med bøker som ligger klare til katalogisering, en perm, et plast drikkebeger. Og en del annet rot. Det ser egentlig for jævlig ut.

Under diverse bilder av det gamle Observatoriet i vinteromgivelser. Bildene er tatt i dag ettermiddag. De to nederste med en prima solnedgang, som muligens skyldes forurensning
.

1 kommentar:

Tonita sa...

Du har en hyggelig utsikt fra ditt kontor - bedre enn mange.
Selv ser jeg rett inn i en vegg med masse vinduer der det er mye rot. Jeg ser derfor heller på min skjerm enn ut av vinduet - på kontoret.

Fine bilder - du er flink.