Man tager
- 1 pose Tikka Masala Spice Mix av merket SantaMaria
- 3 stk kyllingfileer. (Jeg tok bare to, og det ble strengt tatt litt mye saus men bedre med for mye saus enn for lite).
- 1 dl vann
- 2 dl Creme fraiche
Skjær opp kyllingfiletene i biter
Stek til de får farge og hiv oppi kryddermixposen og vann.
Oppi med Creme fraichen.
Putre i 2 – 3 minutter på lav varme.
Ris
Chutney?
Frisk koriander?
Du bestemmer
Kan det gjøres enklere?
Nei.
Godt?
Slettes ikke så verst.
Flere retter fra mitt enkle kjøkken finner du her
Siden mitt flittig brukte kamera er til reparasjon kan det ta en stund før det kommer nye retter. Forhåpentlig sulter du ikke ihjel.
Bildet viser den ferdige retten. Til venstre kryddermixposen. Til høyre for gaffelen en dæsh mangochutney.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar