søndag, januar 25, 2009

Grini Mølle

Oppmuntret (og ikke så reint lite smigra må jeg innrømme) av "A California Girl" som ga meg gode tilbakemeldinger på vinterbildene mine her legger jeg ut nok et par vinterbilder tatt fra en eller annen joggetur i januar. Muligens den samme som .... æsj drit i det.

Billedbeskrivelse : Vi ser Grini mølle, som selvfølgelig ikke brukes til sitt opprinnelige formål lengre, blant annet er det en fancy møbelforretning her, ja pokker heller, er det noe annet å vente seg, i hvert fall er det bare så vidt man skimter denne bygningen i januartåka og det var vel egentlig det jeg ville få fram med dette bildet. Foran er demningen, nå en populær badedam for ungdom om sommeren. Som ramme rundt brua som Østeråsbanen går over.

På elva er det is med litt snø. (Før det store snøfallet vi har hatt den siste tida) . Bildene er ganske like men klarte ikke å bestemme meg for HVOR mye av selve brua som burde være med på bildet. Muligens en smaksak. Og til ære for the California girl kan vi jo trekke fram denne kjære og kjente sangen fra YouTube.


Mens vi venter på at badesesongen skal komme tilbake også på våre breddegrader!

Ingen kommentarer: